Sport Ready е козметика от следващо поколение, създадена с новаторски подход и мисъл за всеки отделен етап от вашата тренировка от компания с половин век опит в козметичната индустрия.

За нас
Здравейте, спортуващи хора!
Радваме се, че сте тук, за да споделим с вас нашето вдъхновение да създадем козметична марка за тези, които не спират!
Но, все пак, за да стигнем до тук, навъртяхме стотици километри в козметичната индустрия.

Повече от половин век създаваме качествени продукти за специфични козметични потребности. Днес, след упорита изследователска работа и много проби, ви представяме нашата спортна марка.

Sport Ready е не само следваща стъпка в нашето развитие като компания, но и козметика от следващо поколение, създадена с новаторски подход и мисъл за всеки отделен етап от вашата тренировка.

Събрахме в едно професионалния ни опит и този на спортната общност.
Резултатът е повече от вдъхновяващо решение за неудобствата при изморителните тренировки, изпотяването, предизвикателствата на времето, условията и терените.

Можем много да говорим за съставките и доказаната им ефективност, но най-важното: те съдържат активни комплекси, в съчетание с минерали, натурални масла и билкови екстракти. Така решаваме дребните или по-големите неудобства като изпотяване, интензивна активност, слънчеви изгаряния, разраняване от триене и неприятна миризма, изсушаване на кожата.

Нашият отдел по развитие и внедряване на нови продукти разработи съвременни формули с безопасни активни съставки. Рецептите не съдържат консераванти, алергени, силикони и минерални масла. Отделът ни за осигуряване на качеството проведе редица тестове, за да потвърди действието и сигурността на рецептите. Дизайнерите ни създадоха динамични и вдъхновяващи спортни визии.

Повече за нас: lavena.bg
Така се роди Sport Ready. От нашата страст – за вашия спорт!