Средства, специально разработанные для занятий спортом
Подготовка к каждому этапу тренировки: профилактика, восстановление, защита и гигиена. Устойчивые к поту.
Действенные формулы с доказанной эффективностью
С активным минеральным комплексом, комбинацией растительных экстрактов и увлажняющих ингредиентов.
Удобные в применении
Приятная текстура легкого наносится и быстро впитывается. Свежие ароматы. Не оставляет следов на спортивной одежде.
Ваш опыт бесценен!
Ася Джамбазова
Софтуерен инжeнер, планински спасител, скален катерач и скиор
Cooling gel е моят фаворит от серията. Охлажда моментално без да щипе, люти или да има каквото и да е парене или дразнене на кожата. Използвам го след интензивни дни каране на ски, особено на местата със стари травми, които се обаждат при по-голямо натоварване.

Обожавам арника и я използвам при всякакви травми и възпаления на стави, оток, хематоми, натъртвания, умора и претоварване на мускули. Харесва ми, че Recovery gel попива бързо, не е мазен и не оставят петна и мирише приятно и ненатрапчиво.
Желязко Мечков
Алпийски водач и скиор
Работя като алпийски водач и често ми се натрупва умора в мускулите. След серия изкачвания, прибирайки се вкъщи, използвах Sport Ready Recovery gel. Въпреки, че не обичам да използвам такъв тип продукти, На сутринта чувствах мускулите си отпуснати и отпочинали.
Христина Славчева – Pebbles
професионален танцьор и хореограф
Като професионален танцьор и човек, който е в движение, мога спокойно да кажа, че продуктите са прекрасни!

Warm Up гелът ми помага преди всеки всеки танцов клас, а душ гелът има страхотен аромат и е супер освежаващ! Препоръчвам ги!
Йордан Чобанов
Египтолог и инструктор по скално катерене и алпинизъм
Занимавам се активно със скално катерене и алпинизъм. В този спорт се използват специални обувки, които са затворени и плътно прилепнали по крака. Това прави дългото пребиваване с тях, особено през лятото, не много приятно преживяване. В това отношение Deo Foot Spray на Sport Ready върши чудесна работа и успява значително да ограничи неприятните миризми.
Марина Михайлова
Маркетинг мениджър иинструктор по скално катерене
Загряващият гел на Sport Ready е супер за преди тренировка, но го ползвам и за отпускане на стегнатото и напрегнато тяло от студ след катерене или след носене на тежка раница.

Отпуска добре и затопля много приятно.
За разлика от други загряващи продукти, не пари и нямаш чувството, че ти изгаря кожата, и е с бързо, но много нежно действие, без усещане за парене. Допада ми, че попива веднага и не оставя петна по дрехите.
Определено помага и ухае приятно.
Велина Мавродинова
Графичен дизайнер и любител бегач
Ползвам почти всички продукти на Sport Readу, започвам със Warm Up гел преди бягане, от време на време при умора ползвам Cooling гел за успокоение на мускулите, а при моменти на травми Recovery гелът. Също много приятно съм изненадана от действието на Аnti Friction гела. Всички продукти попиват много бързо, а това ми е супер важно, когато спортувам!
Делитесь вашей радостью и маленькими спортивными победами
в Instagram #sportready
ПРИЕМАМ

Козметика за спорт, за тези, които не спират. Специализирани продукти за активно спортуващи масови спортове, бягане, колоездене, фитнес, водни, стрийт спортове и други.